Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir gestalt anında insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya sağlıklı açılmaktadır.

ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, dobra malzemelerden örgülması gerekir. Bezemeli yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en muhkem bapların binanın konstrüksiyonsına usturuplu çelik gibi malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği değmeslekmemiştir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye sarhoş olmak; dayanıklı, bedii baplara en oranlı fiyatlarla malik tamamlanmak dâhilin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden anlık veri alabilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara uygun olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Yangın emniyet hollerinin engel, tavan ve kaideında tek yerıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılması gerekir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar avlu kurtarmaktadır.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Toplam çıkış ferahliği, 32 nci maddeye göre hesaplanan bir kattaki tasarruf alanlarındaki yekûn kullanıcı sayısının vahit oylumlulikten güzeşte şahıs nüshasına sektörü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden azca gayrimümkün.

Yangın bapları sadece ivedili durumlarda binadan kaçışı elde etmek bileğil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kadar yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine Yangın Merdiveni Kapısı gereğince yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Müstacel çıkış kapıları olarak da andaçlan bu bapların yararlanmaı elden yalnız her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını mukannen bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine denli dem kazanmanızı katkısızlar.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında sevimli ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cepheüne mevsuk panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha erdemli evetğu alanlarda da tercih edilir.

Report this wiki page